|  |  |  | 

Vermist: wie heeft de chihuahua van Axel Daeseleire en Jess Donckers gezien?

Jess Donckers is de wanhoop nabij. Maandagavond is Viktor, de chihuahua van het model, gaan lopen. Dat gebeurde na het vuurwerk ter hoogte van de zomerbar Tango in Antwerpen.

Viktor, de congackleurige zevenjarige chihuahua van Axel Daeseleire en zijn vriendin Jess Donckers is sinds maandagavond vermist.
Tijdens een barbecue met vrienden aan de Scheldenbocht in het noorden van de stad liep Viktor maandagavond los rond in het gras. “Aan de overkant klonk een klein vuurwerk, we denken dat Viktor daarvan geschrokken is. Niet veel later hadden we door dat hij gaan lopen was”, legt Daeseleire uit.

Een zoektocht die zo goed als heel de nacht van maandag op dinsdag duurde en de dagen daarna ook doorging, heeft nog niets opgeleverd. “We zijn er kapot van, Viktor is voor de volle honderd procent een deel van de familie.”

Ook de vriendin van Daeseleire, Jess Donckers, is er het hart van in. “Mijn wereld staat stil, het verdriet is immens, de machteloosheid knagend”, klinkt het in een emotionele oproep op Facebook.