|  |  | 

Dalende kijkcijfers voor Karen Damen

Karen Damen heeft te kampen met dalende kijkcijfers voor haar nieuwe televisieprogramma "Karen maakt een plaat". De eerste aflevering scoorde al niet bijster goed en met de tweede was het zowaar nog slechter gesteld. Amper 176.442 kijklustigen zagen woensdagavond op VIER hoe Karen kennis maakte met Agnes Obel en dj Armin Van Buuren en hen vroeg om mee te werken aan haar eerste soloalbum. En dat is nog eens 45.000 kijkers minder dan bij de eerste aflevering. Er zijn echter wel verzachtende omstandigheden want Karen Damen staat pal tegenover het Champions League-voetbal op Q2, maar Huizenjacht en Gent West, de programma's die voor en na Karen maakt een plaat geprogrammeerd staan blijven wel overeind ten opzichte van Koning Voetbal. Wij zijn alvast benieuwd of Karen Damen uiteindelijk de Lotto Arena zal weten te vullen en blijven gewoon kijken...