|  |  |  |  |  |  | 

Gert Verhulst overhandigt gouden plaat aan Jan Smit

Gert Verhulst mocht zaterdagavond een gouden plaat uitreiken aan Jan Smit die samen met enkele gasten voor een uitverkocht Sportpaleis optrad. Voor meer dan 10.000 verkochte exemplaren van zijn album "Jan En Alleman" kreeg Jan Smit een gouden plaat uit handen van de Studio 100-baas, maar de Nederlander werd door Antwerps burgemeester Bart De Wever ook in de bloemetjes gezet met een carrièreprijs. Jan Smit verkocht in Vlaanderen al meer dan 500.000 CD's en dat verdiende toch een speciale vermelding. Jan Smit vond het uitverkochte concert voor 13.000 Vlaamse fans in het Antwerps Sportpaleis alvast het hoogtepunt van het jaar. Hij zong er onder meer een duet met Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn van K3, maar ook De Romeo's, Lindsay, Ianthe Tavernier, André Hazes Junior en Christoff tekenden present