|  |  | 

Thuis-acteur verzoent zich met zijn collega’s

Toen Frank Van Erum ontslagen werd bij Thuis sloeg hij wild om zich heen. Zowel de makers van de populaire één-soap moesten het ontgelden als ook zijn collega’s. Van dat laatste heeft hij nu spijt. “Ik moet eerlijk toegeven dat mijn gedwongen vertrek zwaar op mijn maag heeft gelegen,” geeft Frank Van Erum toe in Dag Allemaal. De acteur was ook teleurgesteld in zijn collega’s. “Op de set van Thuis waren de contacten met sommige collega’s heel intens. Je ziet elkaar immers op bijna dagelijkse, basis, en je hebt tussen opnamen door heel veel tijd om met elkaar te praten.”

En na zijn ontslag bleek die band minder hecht dan de acteur dacht. “Je bouwt in die onderbrekingen zo’n sterke band op dat je elkaars problemen bespreekt, dat je elkaar troost in moeilijke tijden. En dan hoor je ze ineens niet meer. Ik was daar echt niet goed van,” geeft Frank Van Erum toe in Dag Allemaal.

Maar ondertussen is de acteur bijgedraaid. “Ik besef nu dat die band er nog altijd is wanneer ik die collega’s terugzie. Vriendschap laat zich niet meten aan de hoeveelheid tijd die je met elkaar doorbrengt, maar aan de intensiteit van die relatie,” onthult Frank Van Erum in Dag Allemaal.