|  |  | 

Jonas Van Geel is miljonair

Volgens Tv Familie maakt Jonas Van Geel sinds kort deel uit van het clubje bv-miljonairs. Financieel expert Thierry Debels houdt de rekeningen van bekende mensen goed in de gaten. De bvba van Jonas Van Geel maakte in 2018 maar liefst 129.006 euro winst, in 2017 was dat slechts 86.857 euro. Het bedrijf van Van Geel heeft een waarde van maar liefst 1,7 miljoen euro, dat is ruim een verdubbeling in vergelijking met 2017. Tegelijkertijd is de schuldenberg van het bedrijf met 730.000 euro gestegen. Jonas Van Geel heeft met het geld van zijn bedrijf (en van de bank) een gebouw aangekocht met een waarde van meer dan 600.000 euro. Daarmee investeert de bvba in vastgoed, een slimme belegging. Enerzijds kan hij elk jaar die investering afschrijven, mogelijk zijn er ook inkomsten uit de verhuur van het pand.