|  |  |  |  |  |  |  | 

VTM weerlegt kritiek op Liefde Voor Muziek

"Waar blijven de hits?" is een veelgestelde vraag als er over het nieuwe seizoen van Liefde Voor Muziek wordt gesproken. Na de succesverhalen van Stan Van Samang, Niels Destadsbader, Natalia en Koen Wauters (Clouseau) lijken Laura Tesoro, Milow, Bart Kaëll en co dit jaar er maar niet in te slagen de hitparades te bestormen. Toch is VTM tevreden over het nieuwe seizoen, de kijkcijfers blijven immers op peil, en dat is voor de zender het allerbelangrijkste. "Bij het maken van dit programma zijn we op geen enkel moment bezig met de vraag: zou hier een hit inzitten? Dit is in de eerste plaats een programma over het plezier van muziek maken, en met die muziek mensen ontroeren," laat VTM-woordvoerster Sara Vercauteren optekenen in TV Familie.