|  |  |  | 

Valerie De Booser emotioneel bij Gert Late Night

Tijdens de Bedgeheimen met James Cooke kreeg Valerie De Booser het emotioneel even moeilijk in Gert Late Night. De echtgenote van Koen Wauters praatte openhartig over haar moeder die lijdt aan Parkinson en dystonie. Valerie vindt het verschrikkelijk om haar mama te zien aftakelen. "Ze zit diep, met haar gedachten ook,” geeft Valerie De Booser toe. “Ze heeft euthanasie aangevraagd. Dat is merde, hè?” Valerie zou graag willen dat die aanvraag nooit was gebeurd. “Ik ben er eigenlijk wel een beetje kwaad om, als ze dat zegt. Ik wil dat niet horen”, snikt Valerie. “Ik kan nu wel even wenen, maar straks maak ik een klik en dan gaat het beter. Ik verwacht dat eigenlijk van haar ook: ‘Maak die klik en komaan,voor je kinderen en je kleinkinderen’. Ik kan het gewoon niet aan om elke keer te horen dat ze er niet meer wil zijn,” klinkt het emotioneel bij Valerie De Booser in Gert Late Night.