|  |  |  | 

Sandra Bekkari verrast met uitspraak over Jeroen Meus

Sandra Bekkari zal dit najaar niet terugkeren naar haar Open Keuken. De televisiekok van VTM zet (voorlopig) een punt achter haar carrière bij de commerciële zender. Nog eenmaal blikt ze in Dag Allemaal terug op de vermeende rivaliteit met Jeroen Meus. Onaantastbaar, noemt Sandra Bekkari haar concullega van de VRT. “Niemand kan Jeroen benaderen in wat hij doet. Zo goed is hij,” klinkt het oprecht bij Sandra Bekkari in Dag Allemaal. “Ik vind het jammer dat we tegen elkaar werden uitgespeeld. We waren zelfs geen rechtstreekse concurrenten, want hij staat tegenover De Buurtpolitie,” aldus Sandra.

Ook van enige vijandigheid of rivaliteit tussen de twee is er geen sprake. Sandra Bekkari geeft zelfs toe dat ze regelmatig contact hebben met elkaar: “We sturen geregeld berichtjes. Om elkaar succes te wensen als we een boek uitbrengen bijvoorbeeld. En toen ik hoorde dat het privé niet goed ging met Jeroen, door de ziekte van zijn broer, heb ik hem veel sterkte gewenst. Hij waardeerde dat.” Sandra vervolgt: “Op zulke momenten besef je pas hoe onbelangrijk die zogezegde rivaliteit tussen ons is,” aldus Sandra Bekkari.