|  |  | 

Bab Buelens in tranen nadat ze afscheid moet nemen van Familie

Bab Buelens bevestigt deze week een hardnekkig gerucht in Dag Allemaal: ze verdwijnt uit Familie. Het was al langer een hardnekkig gerust dat de actrice afscheid had genomen van Familie. In Dag Allemaal bevestigt Bab Buelens dat haar personage Emma uit Familie zal verdwijnen. Al licht ze ook al een tipje van de sluier op... Emma zal niet sterven dus wie weet keert ze binnen enkele jaren terug, aldus Bab in het weekblad.

Bab Buelens kruipt al sinds 2014 in de huid van Emma Verdonck. Hoewel het eigenlijk een tijdelijke rol was zou Bab toch vijf jaar te zien zijn in Familie. En daar heeft ze goede herinneringen aan. Emma had interessante verhaallijnen en ook op de set was de sfeer super. “Op mijn laatste draaidagen vorige maand heb ik keiveel geweend. Na mijn laatste scène met Margot Hallemans moest ik zo hard huilen. Ze heeft jarenlang mijn beste vriendin gespeeld in de serie, en ook buiten de set waren we heel close,” aldus Bab in Dag Allemaal. Toch was er ook één minpunt aan haar tijd bij Familie...

Over de manier waarop Emma verdwijnt is Bab minder blij. “Guido en Emma, dat was zo’n mooi verhaal. Jammer dat het zo raar moest eindigen. Ik moet eerlijk zeggen: dat Emma Guido bedroog, klopte voor ons allemaal niet.”