|  |  | 

Bab Buelens bedankt collega's na emotioneel afscheid aan Familie

Bab Buelens bevestigde deze week in Dag Allemaal dat ze afscheid heeft genomen van Familie. De actrice besloot dat het na vijf jaar welletjes was geweest en dat het verhaal van haar personage Emma geschreven was. Op Instagram wil Bab al haar collega's bedanken voor de fijne samenwerking evenals de vele fans die haar een berichtje stuurden: "Merci aan de liefste collega’s en aan iedereen die me berichtjes heeft gestuurd vandaag en de dagen ervoor. Emma zal nog een tijdje op het scherm te zien zijn maar het werd toch tijd om het met jullie te delen. 🙂 Rare dag, maar ik ben helemaal klaar om na een deugddoende vakantie weer keihard voor mijn dromen te gaan!" En daarmee kondigt Bab meteen ook aan dat Emma misschien toch nog iets langer op het scherm te zien zal zijn dan eerst verwacht...