|  |  | 

Familie-acteur Vincent Banic overlaadt Bab Buelens met complimentjes

Bab Buelens verdwijnt uit Familie en nu dat nieuws ook officieel bevestigd werd, nemen haar collega's afscheid van Bab via sociale media. Vooral haar rechtstreekse tegenspeler Vincent Banic heeft erg lovende woorden klaar voor Bab Buelens. Hun personages Guido en Emma vormden een koppeltje en de acteur bedankt Bab voor de prachtige samenwerking waarin hij enorm veel van Bab leerde: "Jij hebt mij geleerd om Guido te zijn, en zorgde er elke keer voor dat ik het meeste uit een scene kon halen!" Op die manier bedankt Vincent Banic zijn collegaatje op sociale media, en het overige zal hij haar wel in persoon vertellen, voegt hij eraan toe.

Heel lang gonsde het trouwens van geruchten dat Bab Buelens en Vincent Banic niet alleen in Familie maar ook in het echte leven een koppel vormden. Maar dat ontkende Bab met klem in Dag Allemaal.